Ihre Browserversion ist veraltet. Wir empfehlen, Ihren Browser auf die neueste Version zu aktualisieren.

 

Hoogtepunt von de bungalow is de grote woonkamer, met grote glazen schuifdeuren die een direkte aansluiting bieden naar het terras en gazon. De slaapkamer heeft met zijn terrasdeuren evenwel een direkte aansluiting in richting terras.
Via 5 trap tredes komt men vanuit de woonkamer naar de hal, die een direkte doorgang biedt naar de voordeur, het bad en de keuken. Het bad is uitgerust met een ronde douchecabine van glas, en beschikt over een moderne houting inrichting. In de grote keuken staan u verschillende elektrische apparaten ter beschikking.
Vanuit de keuken bereikt u de eetkamer met aparte leeshoek. Het meubilair is modern en komfortabel.

De inrichting:

Keuken:

Hoogwaardige keuken met keramische plaat, magnetron, koffie,- en espresso-machine, waterkoker, eierkoker, elektrische sinaasappel pers, tosti apparaat, mixer, gourmet en fondue set. Keukenrollen en afwasmiddel zijn vanzelfsprekend voorhanden. Nieuw is de Tassimo machine voor koffie en cacao specialiteiten. De daarvoor noodzakelijk
T Disks zijn bij ons verkrijgbaar tegen inkoopsprijs.

Sanitair:

Douche, WC, haardroger, toiletpapier, afschminkdoekjes en handdoeken staan iedere dag fris ter beschikking. Er zijn voldoende handdoeken en baddoeken aanwezig, en deze worden elke 2e dag gewisseld.
In een aparte ruimte vindt u de wasmachine, een droogapparaat, een strijkbout met strijkplank en een droogrek.

Slaapkamer:

Slaapkamer met een groot en comfortabel 2 x 2m tweepersoons bed. Het beddengoed (dat iedere week wordt verschoond) en badjassen (worden naar behoefte verschoond) staan u ter beschikking.

Entertainment:

Satelliet TV in woonkamer en slaapkamer, radio en CD-player in woon,- slaap,- en eetkamer, DVD en MP3-Player in de woonkamer, telefoon, gratis internettoegang.

Buiten:

Parkeerplaatsen, tuin, bakstenen barbecue, terras, Solartuindouche

Bijzonderheden:

De als park aangelegde tuin, in die een veeltal grote Odenwälder zandstenen hun nieuwe verblijf vonden, is stijlvol en natuurlijk vormgegeven. De vindingrijke water,- en lichttechniek aan de 100 m2 grote vijver, zorgen voor een fantastische atmosfeer. Verschillende zitgroepen en ligstoelen, nodigen u uit om hier de tijd te vergeten.

De vakantiewoning is een rookvrij object, huisdieren zijn helaas niet toegestaan..

Voor onze gasten staan 2 fietsen klaar die gratis geleend kunnen worden.

Kaarten met wandel en fietsroutes staan ter beschikking. Hout voor in de open haard is rijkelijk aanwezig.

Telefoon gesprekken naar Duitse vaste nummers zijn gratis.

Indien u tijdens uw verblijf uw mobiele telefoon niet wilt missen, adviseren wij uw om contact op te nemen met

uw aanbieder omtrent de dekking van uw mobiele netwerk.